Marancheville, handelshuis en distillateur in Mainxe


Marancheville is een nieuw cognacmerk dat in 2015 is opgericht. Er is weinig van bekend, maar met behulp van wat speurwerk lijkt het volgende beeld naar voren te komen. Laurent (Nedelec?) en Grégoire (Lucas?) zijn twee zwagers die getrouwd zijn met dochters van een distillateursfamilie. Deze familie bestaat uit de Nau-familie en de Gélinaud-familie. Het bedrijf heet Gélinaud Distillerie.
De belangrijkste inkomstenbron blijft de distillatie voor meerdere grote cognachuizen. Maar het beginnen van een eigen merk is een grote bron van vreugde en inspiratie.

Gamma (grande champagne): VSOP, 10 Jaar, XO.

https://www.cognac-marancheville.com/
Adres: 8 chemin des porches, 16200 Mainxe. Telefoon: 06 45740087 of 06 12649720. (Geen informatie bekend over bezoektijden).


Reacties

Marancheville — Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>