Laurichesse, bouilleur de Cru in Angeac-Champagne, grande champagne

Laurichesse is een jong, nieuw merk dat in 2018 is begonnen met de verkoop van Laurichesse cognac. Het bedrijf is van Léa en Olivier Laurichesse. Olivier is tevens eigenaar van Paul Beau cognac samen met zijn oom Michel Laurichesse.
Olivier heeft eerst 12 jaar op het bedrijf van zijn vader en oom gewerkt (Paul Beau cognac) en begon in 2015 zijn eigen bedrijf met een wijngaard van 40Ha in de grande champagne. Ze beschikken ook over een eigen distilleerderij.

Op dit moment produceert hij twee kwaliteiten, die beide door zijn vader zijn gedistilleerd en gerijpt. Er wordt gewerkt aan twee andere kwaliteiten die naar verwachting over een jaar zullen verschijnen.

Hommage Range: 45% grande champagne, 47.4% grande champagne (beide gedestilleerd in de 1970s.

https://www.facebook.com/cognaclaurichesse/ 
Adres: 89 rue des Grandes Versennes, 16130 Angeac-Champagne (adres van de distilleerderij). Telefoon: 06-83465314. (Bezoekers zijn welkom op afspraak)


Reacties

Laurichesse — Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>