Raymond Bossis, bouilleur de cru in Saint Bonnet sur Gironde (Fins Bois)

Raymond Bossis is sinds 1957 actief op zijn 50 hectare fins bois – vlakbij de Estuaire (wijde riviermond) van de Gironde – die vanaf 1919 eigendom van de familie is. Auguste Bossis begon in 1924 wijn aan te planten. Vanaf 1960 wordt er cognac geproduceerd. In 1993 heeft Raymond’s zoon Jean-Luc het bedrijf overgenomen en Jean-Marie, zijn broer, heeft zich later daarbij gevoegd. Ze distilleren zelf.

Range (Fins Bois): Open Bar (VS), VSOP, Napoléon, XO.

http://cognac-pineau-bossis.com/
Adres: Les Groies, 17150 Saint Bonnet Sur Gironde. Telefoon: 0546 860219. (Bezoek is welkom.)


Reacties

Bossis — Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


The maximum upload file size: 1 MB.
You can upload: image.