Guy Bonnaud, bouilleur de Cru in Gourville (fins bois)

André Bonnaud, grootvader van Guy Bonnaud, is in 1910 een klein boerenbedrijf begonnen, waarop hij ook 2 hectare wijn had staan en dat door zijn zoon Aristide is uitgebreid tot 6 hectare. Vanaf 1958 is door toedoen van Guy Bonnaud het accent steeds meer op de wijnbouw komen te liggen. Momenteel bezit Guy reeds 50 hectare fins bois wijngrond en werken zijn zoon en schoondochter mee in het bedrijf.

Voor zover bekend distilleren ze hun wijn niet zelf, maar de opslag het assembleren en bottelen doen ze allemaal wel in eigen beheer.

Range (fins bois): VS, VSOP, XO.

http://www.cognac-bonnaud.com/
Adres: Les Cailletières, 16170 Gourville. Telefoon: 0545 217330; mob.: 06 28292928. (Bezoek is welkom elke dag van 9-12.30h en van 14-19.00h. Zondags van 9-12h. Bij voorkeur op afspraak.)


Reacties

Bonnaud — Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>