Arsicaud, bouilleur de Cru in Saint Martin de Coux (bons bois)

Eén van de meest zuidelijk gelegen cognacproducenten. Régis en Colette Arsicaud distilleren zelf.

Range (bons bois): onbekend.

http://www.en-charente-maritime.com/organiser-sejour/sorties/visites/produits-terroir/pineau-cognac-arsicaud-regis-st-martin-de-coux (update aug 2022: werkt niet meer).
Adres: Le Bourg, 17360 Saint Martin de Coux. Telefoon: 0546 047219; mob.: 06 42736394. (Bezoekers welkom tussen 8h en 22h, elke dag.)


Reacties

Arsicaud — 2 reacties

 1. Hallo,
  Ik heb helaas geen informatie waar je cognac of pineau van Arsicaud kan kopen anders dan bij henzelf aan huis. Mogelijk staan ze ook nog op (jaar)markten, maar ook dat zal in Charente zijn. Dus als je er niet heen wilt rijden voor een flesje, dan denk ik niet dat het gaat lukken. Het is nog te proberen om ze te bellen of mailen met het verzoek een fles te verzenden, maar of ze daarop ingesteld zijn…?
  Het telefoonnummer staat op mijn site. Een e-mailadres is te vinden op de genoemde website bij ‘Contact et Brochure’.
  Succes.
  Ton

 2. Heren/Dames.
  Waar kan ik de (lijkt op een Port) rode wijn Pineau des Charentes van Arsicaud Regis aanschaffen. Op het etiket staat Appelation Pineau des Charentes Controle. Nergens heb ik deze vinden en mijn vrouw vindt die wijn erg goed. Graag info hierover per mail. Jan Komen Heiloo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>