Alain Chadutaud, bouilleur de Cru te Mérignac (fins bois)
Alain is alweer de derde generatie bouilleur de cru van de familie Chadutaud en de vierde generatie, Julien, dient zich alweer aan. Zij bezitten een kleine 15 hectare grond in de fins bois regio. Sinds 1999 zijn ze overgegaan op een biologische wijze van produceren.
Toen hij biologisch werd, heeft Alain Chadutaud voor z’n VSOP het label Pass’Ange geïntroduceerd, maar geleidelijk begint hij z’n cognacs steeds meer onder dit label te verkopen.
Alain is veelvuldig op markten te vinden.
Range (fins bois): VS, VSOP, Vieille Réserve, XO.
Reacties
Chadutaud — Geen reacties
HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>