Olivier Seguin, bouilleur de Cru in Marsac (fins bois)

[Niet te verwarren met Emmanuel Seguin in Rouffiac (petite champagne), noch met Roland Seguin in Villars-les-Bois (fins bois)].

Olivier Seguin heeft het overgenomen van Jean-Paul Seguin die in 1993 is overgestapt op een biologische wijze van produceren. Op de Ferme des Chenevières had Olivier 14 hectare wijnbouwgrond en 14 hectare voor graan, koren en zonnebloemen. Hij maakt een moeilijke periode door omdat hij 2 hectare van zijn wijnbouwgrond verplicht heeft moeten verkopen voor de aanleg van een TGV-spoorlijn en moeite heeft om hiervoor in de plaats nieuwe grond te verkrijgen. 2 Hectare op een totaal van 14 is aanzienlijk en kan de balans van een winstgevend wijnbouwbedrijf naar verlies lijdend net laten omslaan.

Ze maken fins bois cognac, maar ik heb nergens een afbeelding van een fles kunnen vinden en ook geen aanduiding van de kwaliteiten die ze produceren.

http://www.terredesaveurs.com/pl/entreprises.pl?itm=150&lg=uk 
Adres: Ladoux, 16570 Marsac. Telefoon: 0545 214259 (verkoop op de boerderij op zaterdagmorgen op afspraak).

Gepubliceerd in december 2014

Reacties

Seguin, Olivier — Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding, audio, video, document, spreadsheet, Interactief, andere. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>