Le Voyage

Eigenlijk is de Delamain Voyage de enige echte uitspatting die ze zich hebben veroorloofd. De fles zit verpakt in een leren waaiervormige koffer die een beetje de uitstraling heeft van de behuizing van een antieke fotocamera. Hij opent door van bovenaf beide zijden open te klappen.

De fles is van puur Baccarat kristal gemaakt. Met zowel de lederen behuizing als de kristallen karaf wordt geprobeerd tijden van weleer op te roepen. Maar het zijn vooral de aroma’s en smaken die dit beeld vervolgens vervolmaken en waardoor je het idee krijgt terug te reizen in de tijd. Vandaar de naam ‘Le Voyage’.
De fles is uitgebracht in 2008 en er zijn 500 exemplaren van gemaakt. De prijs: ca €6.500.

Terug

Tres Belle Grande Champagne

 
Van deze prachtige Baccarat karaf is helaas weinig bekend. Er is ook nauwelijks meer aan te komen. Ook de prijs is niet bekend, maar deze zal naar verwachting ruim onder de €1.000 zijn gebleven.

Terug

1963 in Daum karaf


Dan is deze Daum karaf er nog met daarin de voortreffelijke 1963 Grande Champagne. In een normale fles kost deze meer dan 50 jaar oude cognac al gauw €800. En van deze normale fles zijn er slechts 180 uitgebracht. De kristallen versie is erg zeldzaam.

Terug

 Très Vénérable in Daum karaf

Deze Très Vénérable in een prachtige karaf van Daum kristal is voor ongeveer €900 te koop. De cognac is ouder dan 45 jaar. Deze karaf is in de 70-er en 80-er jaren uitgebracht in een prachtige geschenkverpakking.
(De Très Vénérable in een gewone fles kost tegenwoordig ongeveer €450.)

Terug


Reacties

Delamain Extravaganza — Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding, audio, video, document, spreadsheet, Interactief, andere. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>