Slaur Sardet, sterke drankenfirma in Le Havre met cognacmerken Charles Gabriel en Baron de Chastelard.

Site van Slaur Sardet in Le Havre

Slaur-Sardet is in 2011 ontstaan door een samenvoeging van Slaur met Sardet & Deribaucourt. Deze bedrijven maakten en maken nu nog deel uit van de Martiniquaise groep, maar Slaur Sardet heeft een redelijke mate van zelfstandigheid binnen de groep. Slaur zelf is in 1972 ontstaan door een fusie van enkele meer dan honderd jaar oude bedrijven.
De Martiniquaise groep is opgericht door Jean Cayard in 1934 en is nog steeds in handen van de familie Cayard. Sinds 1993 maakt ook Bardinet deel uit van deze groep.

De belangrijkste cognacmerken zijn Charles Gabriel en Baron de Chastelard. Baron de Chastelard was een merk van Godet (bron: Paczensky), maar die zal het merk dan verkocht hebben. Waar de naam Charles Gabriel vandaan komt is mij niet bekend. Er worden geen nadere aanduidingen gegeven over deze cognacs, dus kan worden aangenomen dat het blends zullen zijn.

Range Charles Gabriel: VS, VSOP, XO en XO 20yo.
Range Baron de Chastelard: VS.

Charles Gabriel

Baron de Chastelard

Andere cognacmerken die in bezit zijn van de Martiniquaise groep:

  • Bertel
  • Courcel

http://www.slaur.com/fr/
Adres: 495 Rue des Chantiers, 76600 Le Havre. Telefoon: 0235 257070. (Geen bezoek).


Reacties

Charles Gabriel — Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding, audio, video, document, spreadsheet, Interactief, andere. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>